Ό ρ ο ι  Μ ί σ θ ω σ η ς  Ο χ ή μ α τ ο ς
A l o n n i s o s  T r a v e l® (A T)

 

Επιβεβαίωση Κράτησης

Η Alonnisos Travel® απαιτεί από τον μισθωτή το 30% του συνολικού ποσού της κράτησης ως προκαταβολή προκειμένου η κράτηση να θεωρείται έγγυρη. 
Πολιτική Ακύρωσης (πριν την ημέρα άφιξης):
Εφόσον υπάρξει ακύρωση 14+ ημέρες πριν την ημερομηνία άφιξης, επιστρέφεται το 100% της προκαταβολής. Εαν η ακύρωση πραγματοποιηθεί 14- ημέρες πριν την ημερομηνία άφιξης, δεν υπάρχει η δυνατότητα επιστροφής χρημάτων. 
Πρώιμες Επιστροφές – Αχρησιμοποίητες ημέρες ή Μη εμφάνιση:
Δεν υπάρχει η δυνατότητα επιστροφής χρημάτων για πρώιμες επιστροφές, αχρησιμοποίητες ημέρες ή μη εμφάνιση του μισθωτή. 
Ελάχιστη περίοδος μίσθωσης
Η ελάχιστη περίοδος μίσθωσης είναι 24 ώρες

Ηλικία οδηγού

Το όριο ηλικίας είναι τα 21 έτη για τις A, B, C, C1, C2, CC, F1 κατηγορίες.

Για τις D, D1, J κατηγορίες ο οδηγός θα πρέπει να είναι άνω των 25 ετών.

Δίπλωμα Οδήγησης

Για όλες τις κατηγορίες αυτοκινήτων: Κατηγορία B

Για τα Quads : Κατηγορία  B & A

 

Για τις μηχανές, αναλόγως την ηλικία σας και την κατηγορία που έχετε επιλέξει μπορείτε να οδηγήσετε :  

Κατηγορία AM : μοτοποδήλατο έως 50 cc

Κατηγορία A1 : scooters εως 125 c Κατηγορία A2 : μοτοσυκλέτα 126 cc – 1000 cc αυτόματη και 126 cc – 400 cc με συμπλέκτη

Κατηγορία A : όλες οι μοτοσυκλέτες (όλων των κυβισμών)

Το Δίπλωμα Οδήγησης θα πρέπει να έχει εκδοθεί τουλάχιστον 1 χρόνο πριν την ημέρα έναρξης μίσθωσης. Ο μισθωτής θα πρέπει να κατέχει ισχύον δίπλωμα οδήγησης (ανάλογα με την κατηγορία).

 

Δεν υπάρχει η δυνατότητα επιστροφής χρημάτων για μισθώσεις οχήματος που δεν ανταποκρίνονται σε ισχύον δίπλωμα οδήγησης. Φαξ ή φωτοτυπίες των διπλωμάτων οδήγησης δε γίνονται αποδεκτές.

 

Παραλαβή / Παράδοση του μισθωμένου οχήματος

Η παραλαβή και παράδοση του μισθωμένου οχήματος μπορεί να λάβει χώρα στο λιμάνι, στο σήμειο διαμονής σας ή το ελικοδρόμιο της Αλοννήσου 24 ώρες το 24ωρο, κατόπιν συνεννόησης με την Alonnisos Travel®.

 

Πολιτική Καυσίμων

Γεμάτο με γεμάτο. Σε περίπτωση που κατά την επιστροφή του ΑΤ οχήματος διαπιστωθεί η μη απαιτούμενη ποσότητα στο ντεπόζιτο, ο μισθωτής θα επιβαρυνθεί τόσο με τα έξοδα καυσίμου όσο και με τα έξοδα ανεφοδιασμού.

 

Τιμές μίσθωσης

Οι τιμές μίσθωσης υπολογίζονται σε 24ωρη βάση.

 

Φόροι

Το ΦΠΑ 24% συμπεριλαμβάνεται στις τιμές.

 

Μεταφορά του μισθωμένου οχήματος με πλοίο

Είναι εφικτό κατόπιν σχετικού αιτήματος στην Alonnisos Travel®. Η μεταφορά με πλοίο επιτρέπεται μόνο για ακτοπλοϊκά ταξίδια σε Σκόπελο και Σκιάθο. Ο μισθωτής οφείλει πάντα να ενημερώνει την Alonnisos Travel® προτού μετακινήσει το μισθωμένο ΑΤ όχημα με πλοίο.

 

Διάθεση οχημάτων

Η Alonnisos Travel® διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί τη διάθεση οχήματος σε οποιονδήποτε πελάτη κατά τη γνώμη της δε πληροί τις προβλεπόμενες νόμιμες προϋποθέσεις.

Σε περίπτωση που ο μισθωτής δε μείνει ευχαριστημένος με το όχημα που έχει δεσμεύσει, θα ΠΡΕΠΕΙ ΑΜΕΣΑ να το επικοινωνήσει στην Alonnisos Travel®.

Παρόμοιες συνθήκες πρέπει να επιλυθούν στην εταιρική βάση της Alonnisos Travel®, στην Αλόννησο. Σε περίπτωση που το παραπάνω δε κατέστη εφικτό οι αξιώσεις του μισθωτή ενδέχεται να μη διευθετηθούν και να απορριφθούν.

 

Αριθμός επιβαινόντων

Παρακαλούμε ελέγξτε προσεχτικά τις προδιαγραφές του οχήματος που δεσμεύετε μέσω online booking. Η Alonnisos Travel® αποποιείται της ευθύνης σε περίπτωση που το όχημα που έχετε δεσμεύσει δεν είναι αρκετά μεγάλο ώστε να καλύψει τις ανάγκες σας.

 

Συνθήκες Ανωτέρας Βίας

Η Alonnisos Travel® ουδεμία ευθύνη δε φέρει σε περίπτωση που αδυνατεί να εκτελέσει τη συμφωνία της εξ αιτίας καθυστερήσεων και εμποδίων που οφείλονται σε συνθήκες ανωτέρας βίας, όπως πχ. φυσικές καταστροφές.

  • Οι όροι και οι συνθήκες όπως και η συμφωνία μίσθωσης υπόκεινται στην ελληνική νομοθεσία και αποτελούν δέσμευση για τον μισθωτή
  • Ο μισθωτής αναλαμβάνει κάθε ευθύνη για οποιαδήποτε παραβίαση του ΚΟΚ και καταβάλλει το αντίστοιχο πρόστιμο