Ποιοι Είμαστε

…σας ευχαριστούμε! Χαιρόμαστε πολύ που μοιραζόμαστε την ιστορία μας μαζί σας!

Ο   Π Ο Λ Υ Δ Ι Α Σ Τ Α Τ Ο Σ   Κ Ο Σ Μ Ο Σ   Μ Α Σ

 

… τ ο   τ ό τ ε

Το Alonnisos Travel ήταν το όραμα των νεονύμφων Διογένη και Δήμητρας Θεοδώρου πίσω στο 1987. Αρχικά, η εταιρεία ξεκίνησε παρέχοντας υπηρεσίες ακτοπλοϊκών εισιτηρίων στα γύρω νησιά.

Στο διάβα του χρόνου, το αεικίνητο ζευγάρι αναγνώρισε το κενό που υπήρχε στην αγορά σχετικά με τις παροχές των ταξιδιωτικών πρακτορείων και έτσι δημιουργήθηκε η ιδέα του Alonnisos Travel και του πολυδιάστατου κόσμου του!

 

η   φ ι λ ο σ ο φ ί α

Η φιλοσοφία της εταιρείας είναι απλή : ο κάθε πελάτης είναι μοναδικός κι έτσι πρέπει να τον ενστερνιζόμαστε, ως ένα δραστήριο ταξιδευτή που είμαστε διατεθειμένοι να του προσφέρουμε εκείνο που αναζητά, τη στιγμή που το χρειάζεται και στη σωστή τιμή.

Η ποιότητα των υπηρεσιών παραμένει πάντα η πρώτη μας προτεραιότητα. Η αυθεντική προσέγγιση ενός ταξιδιωτικού πρακτορείου με τοπικό χαρακτήρα είναι αυτό που μας διαφοροποιεί και ιχνογραφεί το ανταγωνιστικό μας πλεονέκτημα.

 

τ ο   τ ώ ρ α …

Η οικογενειακή επιχείρηση συνεχίζει να εξελίσσεται δυναμικά κινούμενη γύρω από τον άξονα της ανθρωποκεντρικής της φιλοσοφίας.

Ο πολυδιάστατος κόσμος του Alonnisos Travel περιλαμβάνει ακτοπλοϊκά εισιτήρια, ενοικίαση οχημάτων, παροχή καταλύματος, εξατομικευμένη ενοικίαση πολυτελούς κατοικίας και αντίστοιχων παροχών, κρουαζιέρες στο Εθνικό Θαλάσσιο Πάρκο Αλοννήσου Βορείων Σποράδων με το εταιρικό 25μ ξύλινο σκάφος “Πλανήτης”, περιπατητικές εκδρομές κ.α.

Είμαστε υπερήφανοι καθώς όλα αυτά τα χρόνια έχουμε προσφέρει την εμπειρία και τις υπηρεσίες μας σε εκατοντάδες ταξιδιώτες που επέλεξαν εμάς και το υπέροχο νησί της Αλοννήσου για τις διακοπές τους. Όλοι ανταπέδωσαν με χαμόγελο! Σας ευχαριστούμε. 🙂