Η Εταιρεία μας, Alonissos Rent a car, δραστηριοποιείται στο χώρο των ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων για περισσότερα απο 15 χρόνια έχοντας μέχρι σήμερα ευχαριστημένους πελάτες που μας προτιμούν κάθε χρόνο. Κύρια φροντίδα μας είναι η προσωπική επαφή με τους πελάτες, η συνεχής υποστήριξή και οι καλύτερες τιμές ολόκληρο το χρόνο. Είμαστε στη διάθεσή σας 24 ώρες το 24ωρο ώστε να σας παρέχονται οι αναγκαίες πληρoφορίες για μια ασφαλή και ευχάριστη διαμονή στην όμορφη και παρθένα Αλόννησο.

Με γνώμονα την άριστη ικανοποιήση των πελατών μας αλλά και το συμφέρον σας, σας παραδίδουμε το αυτοκίνητο που επιθυμείτε, στο τόπο που θέλετε. Εμπιστευτείτε το γραφείο μας για την ενοικίαση αυτοκινήτου στην Αλόννησο και θα μείνετε 100% ικανοποιημένοι. Μην διστάσετε λοιπόν να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία. Θα χαρούμε ειλικρινά να σας βοηθήσουμε.
Το γραφείο μας σας προσφέρει εξαιρετικά και ασφαλή ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα σε πολύ προσιτές και λογικές τιμές όλο τον χρόνο. Απολαύστε τις διακοπές σας με την οικογένεια ή τους φίλους σας χωρίς να σκέφτεστε το κόστος!

Μέσα απο την νέα μας ιστοσελίδα μπορείτε να κάνετε κράτηση οποιοδήποτε ενοικαζόμενου αυτοκινήτου θέλετε απο τον στόλο μας, άμεσα, οικονομικά και αποτελεσματικά. Ασφαλή και αξιόπιστα ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα στην Αλόννησο.

Όλα μας τα αυτοκίνητα είναι απόλυτα ασφαλή και πραγματοποιούν εβδομαδιαίους ελέγχους ώστε να εξασφαλίσουν ένα άνετο και ασφαλές ταξίδι. Είτε χρειάζεστε μεταφορικό μέσον για το επαγγελματικό σας ταξίδι, είτε για τις διακοπές σας!